Ivo Melchers Ivo Melchers
22/08/2023 15:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/08/2023 15:30

Bitvavo pakt door en voegt weer twee nieuwe crypto toe

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitvavo pakt door en voegt weer twee nieuwe crypto toe

Foto: Bitvavo

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo is voor veel Nederlandse bitcoin (BTC) en altcoin investeerders de thuisbasis. Het is niet voor niets de grootste beurs van ons kikkerlandje. Het stelt een ruim aanbod aan cryptomunten beschikbaar voor zijn klanten en voegt regelmatig nieuwe projecten toe. Nadat vorige week Sei (SEI) werd toegevoegd aan het platform is vandaag het stokje wat dat betreft doorgegeven aan SPACE ID (ID) en ARPA Network (ARPA).

Bitvavo biedt lezers van Crypto Insiders bovendien een leuk welkomstcadeautje. Nieuwe klanten kunnen momenteel namelijk gratis en voor niets 10 euro ontvangen, wat je vervolgens uit kan geven aan jouw favoriete crypto. Bovendien kun je de eerste10.000 euro kosteloos handelen. Hiervoor hoef je je alleen aan te melden via deze link.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

SPACE ID

SPACE ID is een project dat in maart van dit jaar gelanceerd werd op de Binance launchpad. SPACE ID is een zogeheten ‘universal name service’ netwerk dat gebruikers in staat stelt om lange, complexe crypto-adressen om te zetten tot leesbare Web3-domeinnamen.

Wellicht heb je weleens gehoord van het soortgelijke Ethereum Name Service (ENS). Dit is, net als SPACE ID, een naamgevingsservice. Echter richt Ethereum Name Service zich, zoals de naam al doet vermoeden, uitsluitend op het Ethereum (ETH) netwerk.

In tegenstelling tot Ethereum Name Service kun je met SPACE ID jouw eigen domein laten registreren op verschillende blockchains.

De ID-token is het governance token van het project. Holders van ID-tokens kunnen actief bijdragen aan de besluitvorming binnen SPACE ID. Het bezitten van ID-tokens geeft je dus de gelegenheid om invloed uit te oefenen op de toekomst van het project.

Advertisement

ARPA Network

ARPA Network is, net als SPACE ID, een nieuwkomer in de crypto wereld. ARPA is een Ethereum-token dat in juni van dit jaar gelanceerd werd. ARPA is de drijvende kracht achter de zogenoemde ARPA Chain. ARPA Chain is een rekennetwerk dat privacybehoudende smart contracts, gegevensopslag en schaalbare off-chain transacties mogelijk maakt.

ARPA-tokens worden niet alleen gebruikt om te betalen voor data- en rekenservices op het netwerk, maar ook voor de governance van de toekomst van het netwerk.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement