national_bank_of_kuwait_en_ripple_XRP_lanceren_snelle_en_veilige_internationale_betalingen

National Bank of Kuwait en Ripple (XRP) lanceren snelle en veilige internationale betalingen

De National Bank of Kuwait (NBK) heeft een dienst gelanceerd voor internationale betalingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de blockchain van Ripple (XRP), dit volgens een officieel bericht van de NBK.

De dienst met de naam NBK Direct Remit van de grootste financiële instelling van Koeweit is bedoeld om snel en veilig internationale betalingen te verwerken.

Dimitrios Kokosioulis, vervangend CEO van de werkgroep Operations and Technology, beweert dat de op blockchain gebaseerde dienst ervoor zal zorgen dat geldtransacties secondewerk worden en dat deze op ieder moment van de dag mogelijk zijn.

Advertentie

De nieuwe dienst zal in eerste instantie beschikbaar zijn in Jordanië, maar zal naar verwachting op korte termijn worden uitgerold naar andere landen. De NBK is werkzaam in Genève, Londen, China, Parijs, New York, Singapore, Libanon, Egypte, Bahrein, Saoedi-Arabië, Irak, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië.

De NBK zal voor transacties binnen haar eigen banknetwerk transactiekosten rekenen van ongeveer $3,29 per transactie. Voor transacties naar andere banken zullen deze kosten $16,47 bedragen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.707,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.737,27 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.761,80 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.762,74 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.777,47 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.779,63 Kopen
Laatste nieuws