Wessel Kersting Wessel Kersting
12/06/2024 08:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/06/2024 12:16

Bitcoin cash kan flink dalen, maar groene zone biedt nieuwe kansen

Bitcoin Cash-BCH
Analyses
3 redenen waarom crypto de komende maanden goud kan worden

Foto: oatawa/Shutterstock

Bitcoin cash (BCH), ontstaan uit een hard fork van bitcoin en ontworpen voor snellere en goedkopere transacties, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash lijkt op het punt te staan een forse daling te maken, maar dat kan ook leiden tot nieuwe kansen. Dit legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“BCH beweegt de laatste maanden vooral zijwaarts. Wij verwachten dat we nog een flinke daling zullen zien die de koers richting de groene koopzone zal brengen, die tussen de 50% en 78,60% Fibonacci, oftewel tussen de $226 en $405 ligt.

 

Wij zien namelijk een ABC Elliott Wave patroon ontstaan als de  innerwaves van de wave 2 van een groter Elliott Wave patroon. Dat wil zeggen dat we nog een C wave omlaag verwachten. Zodra we deze krijgen, zullen we overwegen om BCH te kopen.

 

Op dit moment houden we ook de ‘daily demand’ zone in de gaten, aangezien we hier veel steun verwachten. Hierdoor is de groene koopzone vrij groot, maar deze kunnen we verder specificeren op basis van de prijsactie. We blijven in de Discord groep alert op verdere ontwikkelingen om het juiste instapmoment te bepalen.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zIVaFSOB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie