Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
2 min. leestijd

Koffie met CI: 23 april 2019

Koffie met CI

Goeiemorgen! Ja, de datum in de titel van dit artikel klopt toch echt! Crypto Insiders gaat namelijk vanaf vandaag elke ochtend een samenvatting plaatsen van het nieuws van gisteren. Dus heb je het gisteren te druk gehad, had je geen bereik of kampte je met een lege batterij? Lees dan hier wat er gisteren gebeurde:
De ochtend begon goed! De bulls duwden de bitcoin (BTC) koers boven het resistance niveau van ongeveer $5.350. In de ochtend schoot bitcoin zelfs naar een yearly high van $5.647!
Cryptocurrency exchange Binance lanceerde gisteren officieel haar decentrale telg, Binance DEX. De geruchten omtrent de decentrale exchange deden al langer de ronde nadat Binance vorige week Binance Chain lanceerde: de blockchain waar Binance DEX op draait. Ondanks Binance DEX live is, is het nog niet mogelijk om transacties te verrichten. Wel kunnen gebruikers al hun wallets koppelen aan de exchange.
Toptennister Serena Williams maakte via social media bekend dat zij middels haar bedrijf, Serena Ventures, heeft geinvesteerd in cryptocurrency exchange Coinbase. Het liefje van Reddit-oprichter Alexis Ohanian liet niet weten om hoeveel geld het gaat.
Minder rooskleurig nieuws kwam uit de hoek van Weiss Ratings. Het onderzoeksbureau laat weten er niet van overtuigd te zijn dat er een nieuw hoogtepunt voor bitcoin in zit (nou moe!). De berichtgeving ontving behoorlijk wat kritiek vanuit de cryptocurrency community.
Gisteren had Crypto Insiders zelf ook een nieuwtje! De oplettende lezer was er wellicht al van op de hoogte: we zitten op Telegram! Zo bieden we onze lezers een platform met nóg kortere lijntjes, nóg meer interactie en nóg meer content. Wil je meediscussiëren over de wekelijkse koersanalyse van Crypto Insider David, doordeweeks dagelijks een koersupdate-video ontvangen en kritisch in gesprek gaan met ons en onze community? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal. 
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto ‘memecoin jager’ zet €275 om in €575.000 in slechts 4 uur
Crypto ‘memecoin jager’ zet €275 om in €575.000 in slechts 4 uur
Man investeert €2.800 in kleine crypto en verdient daar €8,3 miljoen mee
Man investeert €2.800 in kleine crypto en verdient daar €8,3 miljoen mee
Professor over het kraken van bitcoin met supercomputers: 'oppassen'
Professor over het kraken van bitcoin met supercomputers: 'oppassen'
Nederlandse bitcoinbeurs sluit de deuren en doet overstap
Nederlandse bitcoinbeurs sluit de deuren en doet overstap
Bitcoin nog nooit zo sterk, maar dat is niet voor iedereen goed nieuws
Bitcoin-miner MARA voorspelt mogelijke AI-bubbel: 'Geschiedenis herhaalt zich'
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Waarom we vandaag de verjaardag van Bitcoin bedenker Satoshi Nakamoto vieren
‘Bitcoin bedenker’ wil meer dan 1 biljoen euro schadevergoeding
Advertentie
crypto-insiders-icon