Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 27 mei

Een hele goeiemorgen! Wat een reuring weer gisteren! Niet alleen de koersen waren weer interessant, maar ook in ons Telegramkanaal was er flink wat leven in de brouwerij. Ook met ons en onze community op Telegram mee kletsen? Meld je dan hier aan! Je krijgt er elke doordeweekse dag ook een gratis korte video-update van de koers. Goed, ik heb vannacht veel te lang naar grafieken en koersen gekeken en de analyse van Crypto Insider David minimaal 158 keer van voor naar achter gelezen, dus ik heb koffie nodig. Schenk je mok vol, haal ‘m to go, het is tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Let’s go!

Zondagavond gebeurde het dan, de koers brak naar boven uit. Gistermorgen leken ook de altcoins aan te haken en kleurde vrijwel de hele top 100 groen. Analisten van CNBC’s Fast Money verwachten dat we doorzetten naar de $10.000, maar een grote groep andere analisten houdt een slag om de arm. De komende periode zal blijken waar de bitcoin (BTC) koers gaat consolideren vanwaar bitcoin mogelijk verder zal stijgen richting de psychologische grens van $10.000.

Een opvallende stijger was bitcoin Satoshi’s vision (BSV), die op een gegeven moment maar liefst 30,6% in de plus stond! De altcoin steeg daarmee in de afgelopen maand met ruim 115%. Er is een vermoeden dat de stijging te maken had met de goedkeuring van een copyright claim voor de Bitcoin white paper van Craig Wright.

Advertentie

De koers van litcoin (LTC) bereikte een nieuw hoogtepunt van dit jaar. De cryptocurrency steeg zo’n 15,4% in 24 uur naar een waarde van $116,48. Men denkt dat de aanstaande halvening er iets mee van doen heeft, waarbij de beloning voor de miners zal worden gehalveerd.

Net voor de uitbraak van bitcoin registreerde het Twitter account Whale Alert flink wat activiteit van vermogende bitcoin traders. Zo waren negen bitcoin-transacties goed voor maar liefst 29.029 BTC ($236 miljoen). De meeste transacties waren van wallet naar wallet, maar een van de transacties ging richting een cryptocurrency exchange; een transactie die wellicht zicht biedt op de beweegredenen van iemand met heel veel geld.

Volgens de crypto-analist en -investeerder DonAlt blijven er op dit moment nog twee belangrijke resistances over: die op $10.000 en op $11.500. Hierna zou bitcoin volgens DonAlt eventueel naar nieuwe hoogtes kunnen gaan stijgen. Wel verwacht hij nog een correctie naar de $8.400 of zelfs de $8.200.

Analist Josh Rager merkt op dat Binance coin (BNB) parabolisch stijgt en daardoor mogelijk binnenkort gaat corrigeren. Hij verwacht dat zelfs het kleinste foutje tijdens de lancering van margin trading op Binance een enorme correctie kan veroorzaken.

Zo, je bent weer bij!

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€8.989,26 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.882,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.920,69 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.931,72 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€8.936,65 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€8.943,22 Kopen
Laatste nieuws