Roy van Krieken Roy van Krieken
12/06/2023 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2023 09:00

XRP rechtszaak: Einde in zicht? Nederlandse partij geeft iedereen 25 XRP

Nieuws

Foto: Shutterstock/Daboost

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets


Al bijna drie jaar zijn Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) verwikkeld in een oeverloze rechtszaak. Volgens de SEC heeft Ripple zijn tokens verkocht als ongeregistreerde effecten. Het einde van de rechtszaak lijkt echter in zicht te komen, en de kansen zien er goed uit voor Ripple.

Mocht Ripple als winnaar uit het legale conflict komen, zou dit ongelooflijk bullish zijn voor de XRP koers. Dit wil je niet missen. Momenteel geeft de Nederlandse crypto beurs Anycoin Direct alle nieuwe gebruikers 25 XRP gratis bij een aanmelding. Meld je dus vandaag nog aan.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

XRP rechtszaak

Zoals gezegd duurt de rechtszaak inmiddels al bijna drie jaar. Het begon namelijk allemaal in december 2020. Lang leek er geen einde te komen aan het conflict, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Volgens advocaat en Ripple voorstander John Deaton zou de rechtszaak voor september dit jaar tot een uitkomst kunnen komen.

Hij geeft ook een schatting van de kansen voor beide partijen. Zo schat hij de kansen voor de SEC niet al te hoog in: 3 procent geeft hij de boeman van de crypto industrie. Mocht er zich geen grote wending voordoen, dan heeft Ripple het voortouw. Hij geeft Ripple namelijk 25 procent kans om de rechtszaak te winnen. 

Daarnaast zal er ook morgen (13 juni) iets heel belangrijks gebeuren. Morgen zullen namelijk de gevoelige ‘Hinman documenten’ openbaar worden gemaakt. Deze documenten bevatten zeer gevoelige uitspraken van een voormalig SEC directeur die waarschijnlijk in het voordeel zijn van Ripple. Lang probeerde de SEC deze documenten gesloten te houden. De rechter oordeelde echter dat ze toch openbaar gemaakt moesten worden.

Gratis bij XRP bij Anycoin Direct

Het mag gezegd worden dat het er heel erg goed uitziet voor Ripple. Mocht alles verlopen zoals verwacht, zal de SEC afdruipen met de staart tussen de benen. Als Ripple na drie lange jaren de overwinning uit het vuur sleept zal dit zeer bullish zijn voor de crypto industrie maar vooral voor de XRP koers. 

Anycoin Direct geeft je daarom een unieke kans. Elke nieuwe gebruiker krijgt namelijk momenteel gratis 25 XRP tokens. Meldt je snel en vrijblijvend aan en claim je gratis XRP. Wie weet zijn die 25 tokens binnenkort een heel leuk bedrag waard!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement