Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Kyber Network kondigt fiat-to-crypto transacties voor gedecentraliseerde exchange aan

Kyber Network, een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange, heeft aangekondigd dat het nu mogelijk is om fiat-to-crypto te verhandelen op het platform. Dat meldt het bedrijf in een persbericht op 13 september.

- Advertentie -

In de aankondiging meldt Kyber Network dat het de eerste gedecentraliseerde exchange is waarop ether (ETH) gekocht kan worden met fiat-valuta. Kyber meldt dat het alle grote creditkaarten accepteert en een minimum van 15 euro per transactie hanteert.

Om dit mogelijk te maken werkt Kyber samen met Coindirect, een service van derden ondersteund door MakerDAO, waardoor iedereen gemakkelijk crypto kan kopen tegen lage kosten.

Verder beweert Kyber in het persbericht dat zij veel individuen hebben ontmoet die interesse hebben in de cryptocurrency-markt maar dat zij het instappen moeilijk vinden. Meestal moet men zich registeren bij een gecentraliseerde exchange, een lang formulier invullen, wachtwoorden onthouden en enkele dagen wachten tot het Know Your Customer (KYC) proces is voltooid.

Kyber zegt dat het dit proces vereenvoudigd heeft tot maar een paar stappen zodat het makkelijker voor nieuwe handelaren is om de markt te betreden. Naast de website is het ook mogelijk om de diensten van Kyber te gebruiken via Android of iOS.

HTC, de ontwikkelaar van de blockchain smartphone Exodus 1, kondigde in mei aan dat het ondersteuning voor Kyber Network heeft geïntegreerd met de ingebouwde wallet op de telefoon.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.995,24 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.995,24 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...