Kevin Schijven Kevin Schijven
15/09/2019 14:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/09/2019 14:50

Kyber Network kondigt fiat-to-crypto transacties voor gedecentraliseerde exchange aan

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Kyber Network kondigt fiat-to-crypto transacties voor gedecentraliseerde exchange aan

Kyber Network, een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange, heeft aangekondigd dat het nu mogelijk is om fiat-to-crypto te verhandelen op het platform. Dat meldt het bedrijf in een persbericht op 13 september.


In de aankondiging meldt Kyber Network dat het de eerste gedecentraliseerde exchange is waarop ether (ETH) gekocht kan worden met fiat-valuta. Kyber meldt dat het alle grote creditkaarten accepteert en een minimum van 15 euro per transactie hanteert.
Om dit mogelijk te maken werkt Kyber samen met Coindirect, een service van derden ondersteund door MakerDAO, waardoor iedereen gemakkelijk crypto kan kopen tegen lage kosten.
Verder beweert Kyber in het persbericht dat zij veel individuen hebben ontmoet die interesse hebben in de cryptocurrency-markt maar dat zij het instappen moeilijk vinden. Meestal moet men zich registeren bij een gecentraliseerde exchange, een lang formulier invullen, wachtwoorden onthouden en enkele dagen wachten tot het Know Your Customer (KYC) proces is voltooid.
Kyber zegt dat het dit proces vereenvoudigd heeft tot maar een paar stappen zodat het makkelijker voor nieuwe handelaren is om de markt te betreden. Naast de website is het ook mogelijk om de diensten van Kyber te gebruiken via Android of iOS.
HTC, de ontwikkelaar van de blockchain smartphone Exodus 1, kondigde in mei aan dat het ondersteuning voor Kyber Network heeft geïntegreerd met de ingebouwde wallet op de telefoon.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie