Frontrow Trading

Iedereen kan traden, maar wil je echt winstgevend kunnen traden, dan is dat een ander verhaal. Volgens Frontrow Trading maakt namelijk 90% van de traders verlies en haakt daardoor snel af. Zonde, want traden kan je leren; en met dezelfde kansen in de markt, ongeacht je achtergrond, opleidingsniveau of startkapitaal.

Zowel voor beginners als gevorderden

Frontrow Trading biedt op twee verschillende manieren uitkomst voor mensen die willen traden in cryptovaluta, maar ook bijvoorbeeld in aandelen. Zo wordt een custom indicator geboden die gebruikt kan worden bij het maken van analyses op TradingView, maar biedt Frontrow Trading ook cursussen. 

Frontrow Trading biedt een custom indicator die kan worden gebruikt tijdens het maken van technische analyses op TradingView. Deze ‘Sniper’ indicator is een combinatie van de veel gebruikte indicatoren voor technische analyse: de volume weighted average price (VWAP), de market swing index (MSI) en de relative strength index (RSI). Door deze indicatoren te combineren en op elkaar af te stemmen wordt er op momentumgolven van de markt het beste koop- of verkoopmoment gevonden. Wil je serieuzer en vooral handiger analyses maken, dan biedt deze tool uitkomst. Lees op de website van Frontrow Trading meer over de Sniper indicator.

 

Frontrow Trading biedt ook cursussen. Zo wordt een cursus voor starters aangeboden die een solide basis probeert te leggen door uitleg te geven over onder andere de verschillen tussen investeren en traden, cryptocurrency exchanges, de basis van technische analyse en het traden van levels. Ook wordt een cursus aangeboden voor gevorderden, waarin onder meer gesproken wordt over prijsactie en scalpen. Voor mensen die al geruime tijd traden is de expert cursus wellicht interessant. Deze cursus belicht onderwerpen zoals risicomanagement en het managen van posities. Lees op de website van Frontrow Trading meer over de cursussen.

frontrow_trading_logo_small

Aanbod van Frontrow Trading

Vind het beste koop- of verkoopmoment

Frontrow Trading biedt met de Sniper indicator een combinatie van drie veel gebruikte technische indicatoren in de technische analyse. De combinatie van deze indicatoren biedt basis om sleutelmomenten in de markt te vinden.

Voor alle niveaus

Afhankelijk van welke cursus je bij Frontrow Trading afneemt, wordt je kennis bijgebracht op het gebied van investeren en traden. Er kan gestart worden met de basis, maar ook mensen die al geruime tijd aan het handelen kunnen bij Frontrow bijleren.

Het laatste nieuws