Bitcoin analist: duidt deze indicator op een nieuwe bull markt?

Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 3,8% gedaald en sinds middennacht met 0,6% gedaald. De actuele prijs is op het moment van schrijven $23.940 op crypto exchange Coinbase en €23.555 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume steeg in de afgelopen 24 uur met 18,8%. De totale marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $457 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 40,2%.

Bitcoin nieuws van gisteren

Breekt de bitcoin relative strength indicator uit?

Vandaag kijken we naar een interessante analyse van Twitter-gebruiker ‘Trader Tardigrade’. Het valt hem namelijk op dat de Relative Strength Index (RSI) van de driedaagse bitcoin grafiek klaar staat om uit te breken. In het verleden zagen we dat dit een zeer bullish signaal kan zijn, aangezien het in het verleden elke keer tot een flinke bull run leidde.

De RSI testte elke keer vier keer een neerwaartse trendlijn en bij de vijfde keer volgde een uitbraak van de koers. Op dit moment zien we dat we de vierde test al gehad hebben en de koers langzaam de uitbraak lijkt te maken. Volgens de analist gaan we dus mogelijk weer een flinke stijging tegemoet.

Premium crypto analyse van de dag: Polkadot (DOT)

Afgelopen week hebben de analisten van de Discord community van Crypto Insiders de grafiek van polkadot (DOT) erbij gepakt. De analisten hadden een stijging verwacht die de koers van $7.80 richting $9.635 ken brengen doordat een Elliot Waves patroon 1235 werd gemaakt. De 127,2% fibonacci kwam uit op dit niveau en deze verkoopzone werd dan ook perfect geraakt. Op dit moment staat een nieuwe analyse voor DOT klaar in onze premium omgeving. Hier delen de analisten waar zij denken dat de koers vervolgens heen zal gaan.

Afbeelding 1: Bovenstaande DOT analyse werd op 11 augustus gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie