Roy van Krieken Roy van Krieken
14/04/2023 10:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/04/2023 10:01

Coinmerce wordt de officiële crypto partner van Team Jumbo-Visma

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Nederlands topsportteam Jumbo-Visma en crypto broker Coinmerce hebben vandaag een officiële en baanbrekende samenwerking aangekondigd. Deze unieke samenwerking tussen een wieler- en schaatsploeg en een crypto platform is gericht op educatie, met als doel liefhebbers van schaatsen en wielrennen te informeren over alles dat met cryptocurrency te maken heeft. 

Coinmerce is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en biedt gebruikers de mogelijkheid om een breed scala aan cryptovaluta te kopen, verkopen en veilig op te slaan. Benieuwd naar wat Coinmerce voor jou kan betekenen? Maak een account aan en ontdek het zelf

FTX’s eerste vergadering van schuldeisers, de laatste feiten
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Een primeur in de sportwereld

Het is de eerste keer dat een Nederlandse schaats- en wielerploeg samenwerkt met een crypto platform. Team Jumbo-Visma is bekend met het gevoel van winnen en verliezen, net als de doelgroep van Coinmerce. Door de krachten te bundelen willen Coinmerce en Team Jumbo-Visma Nederlandse sportfans zoveel mogelijk inzicht geven in de risico’s en kansen van de cryptomarkt, om te voorkomen dat mensen willekeurig investeren in cryptomunten en mogelijk veel geld verliezen.

Coinmerce zal daarnaast de sportprestaties van Team Jumbo-Visma belonen door een deel van het sponsorbedrag uit te keren in bitcoin (BTC)! De exacte waarde van deze uitbetaling zal afhangen van de koers van de koning der crypto op dat moment, maar de afgelopen weken is de BTC koers weer bezig met een fraaie stijging. Voor Team Jumbo-Visma is dit natuurlijk een extra motivatie om zo veel mogelijk te winnen.

Samenwerken voor educatie en groei

Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce, had het volgende te zeggen over de nieuwe samenwerking:

“We merken steeds meer dat onze doelgroep geïnteresseerd is in zowel crypto als sport. Daarom zijn we ook ontzettend trots dat we mogen samenwerken met zo’n grote naam als Team Jumbo-Visma. Samen willen we mensen op een prettige manier wegwijs maken op ons platform en op het gebied van cryptovaluta in het algemeen. Team Jumbo-Visma heeft een fantastische geschiedenis op
gebied van prestaties en wij kijken ernaar uit om hen te ondersteunen in hun toekomstige prestaties.”

Ook Richard Plugge, directeur van Team Jumbo-Visma, is enthousiast over de samenwerking:

“Onze samenwerking met Coinmerce past in de ontwikkeling die momenteel over de hele breedte van topsport gaande is. Nieuwe initiatieven en innovatieve bedrijven zoeken aansluiting bij sportploegen om zo een breed publiek te bereiken. Voor ons biedt het kansen om te blijven groeien en om ook in de toekomst de beste wielerploeg te kunnen zijn. De samenwerking tussen Coinmerce en
Team Jumbo-Visma voelt natuurlijk, omdat bij ons beiden alles draait om een ‘goede koers’. Je kunt winnen of verliezen, it’s all in the game.”

De komende tijd zal er meer informatie bekend worden gemaakt over het educatieve crypto programma dat Team Jumbo-Visma en Coinmerce gezamenlijk zullen ontwikkelen. Al met al is de nieuwe samenwerking een grote stap voor zowel de Nederlandse sport- als cryptowereld! 

Uiteraard staat Coinmerce ook bekend als de broker met de hoogste staking/earn percentages van Europa. Met Coinmerce Earn is zelfs mogelijk om een zakcentje te verdienen met jouw BTC. Meld je nu aan via deze link!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie