Sander van Rijn Sander van Rijn
29/11/2023 13:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/11/2023 13:10

Crypto beurs Bybit viert vijfjarig bestaan met belangrijke mijlpaal

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto beurs Bybit breidt uit naar Hong Kong na opheffing verbod

Foto: Rcc_Btn/Shutterstock

Het wereldwijd bekende Bybit vierde onlangs zijn vijfjarig bestaan. Bybit is een cryptobeurs gespecialiseerd in derivatenhandel en staat bekend om zijn snelle handelsuitvoering. De populaire exchange kondigt aan dat het op zijn verjaardag de belangrijke mijlpaal van maar liefst 20 miljoen actieve gebruikers heeft bereikt.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

CEO noemt Bybit de Crypto Ark van de industrie

De cryptobeurs uit Singapore positioneert zich hiermee in de voorhoede van de crypto-industrie. Ben Zhou, directeur van Bybit, is van mening dat de focus op de veiligheid en effectiviteit van het handelsplatform zorgt voor een sterke achterban.

“Bybit heeft zich bewezen als een veilige, zeer effectieve crypto-hub. Het bereiken van 20 miljoen geregistreerde gebruikers is niet zomaar een getal voor ons; het vertegenwoordigt het vertrouwen en enthousiasme van een gemeenschap die gelooft in het potentieel van crypto en Bybit vertrouwt als hun voorkeursplatform,” aldus Zhou.

Hij benadrukt dat de klantvriendelijke omgeving van het handelsplatform een gemakkelijke toegangspoort biedt tot de volgende generatie van het internet.

“We zijn meer dan alleen een handelsplatform; we zijn de Crypto Ark en een toegangspoort tot Web3: de volgende generatie van het internet.”

Advertentie

Trading bots en belangrijke licenties zorgen voor groei

Er lijken twee belangrijke redenen ten grondslag te liggen aan de opmerkelijke groei van de Bybit-beurs.

De introductie van kunstmatige intelligentie (AI) aangestuurde trading bots lijkt bij te dragen aan een bloeiende ‘copy trading’ gemeenschap op de beurs. Met deze functie kunnen handelaren de transacties en handelsplannen van ervaren en succesvolle handelaren kopiëren.

Door het verbeterde anti-witwasbeleid verkreeg Bybit de laatste tijd meerdere belangrijke handelslicenties in verschillende landen. Dit gaf de cryptobeurs de ruimte om uit te breiden naar landen als de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Kazachstan en Cyprus.

In de afgelopen weken stond Bybit ook in het middelpunt van belangrijke ontwikkelingen in de crypto-industrie. Het onderzoeksbedrijf CCData gaf Bybit hier een ‘AA’-beoordeling voor.

Deel dit artikel
Sander van Rijn

Met een passie voor schrijven en de achtergrond kennis van de blockchain-technologie en digitale valuta’s, probeert Sander een toekomstige wandelende crypto bibliotheek te worden. De kennis die hij reeds heeft opgedaan deelt hij graag met vrienden en kennissen, maar nu is eindelijk de tijd aangebroken dat hij dit gaat doen voor het grotere publiek.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie