Roy van Krieken Roy van Krieken
27/06/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/06/2023 07:00

Crypto PEPE stijgt 65%, Nederlandse broker geeft iedereen miljoenen PEPE

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Pepe crypto al 50% gedaald sinds all-time high

Foto: Morrowind/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets


PEPE heeft zich de afgelopen maanden als een explosieve meme-coin in de crypto wereld gevestigd. Ondanks dat het pas in het late voorjaar van 2023 werd gelanceerd heeft PEPE al een verbazend hoge marktkapitalisatie van meer dan $1,7 miljard weten te bereiken. 

Om dit te vieren biedt de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct nu 7 miljoen PEPE gratis aan voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan. 

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

PEPE’s explosieve groei 

Sinds de oprichting in het voorjaar van 2023 heeft PEPE een snelle groei doorgemaakt. Dit begon allemaal eind april, toen de marktkapitalisatie van PEPE een hoogtepunt van $1,7 miljard bereikte​. Het succes van de munt is grotendeels te danken aan de sterke gemeenschap. 

Uiteraard was PEPE ook gebaseerd op de wereldberoemde internetmeme van de gelijknamige kikker. Dit bleek een uitstekende combinatie en het project sloeg bij de crypto gemeenschap aan op een manier waar de meeste andere projecten slechts van kunnen dromen.

Vooral door de prijsstijgingen kwam PEPE echt in de schijnwerpers te staan. Destijds werd zelfs bekend dat iemand met een oorspronkelijke investering van $263 in de meme-coin een winst van vele miljoenen dollars heeft verdiend! De 263 dollar was op het hoogtepunt maar liefst 12,8 miljoen dollar waard. Dat is natuurlijk een rendement waar je u tegen zegt.

Maanden later weet PEPE nog steeds de show te stelen. De afgelopen week kleurde de crypto markt weer zoals vanouds helemaal groen, maar slechts weinig munten stegen zo hard als PEPE. Wat betekent dat wel niet voor de toekomst?

Advertisement

Gratis PEPE bij Anycoin Direct

Het succes van PEPE heeft de aandacht getrokken van vele investeerders en crypto exchanges, waaronder Anycoin Direct. Om de populariteit van PEPE te vieren biedt Anycoin Direct daarom momenteel 7 miljoen PEPE gratis aan voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt.

Met de huidige prijs van PEPE van $0.000001531, is deze aanbieding ongeveer €10 waard​​. Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan bij Anycoin Direct om je gratis PEPE te claimen. Wie weet hoeveel deze 7 miljoen PEPE in de nabije toekomst waard kunnen zijn!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement