PostNL’s crypto stamp NFT laatste hint: Welk dier past bij KPN?

icon-nft
NFT nieuws

Shutterstock / Jarretera

We zijn aangekomen bij de allerlaatste ronde van de ‘Crypto Chase’ van PostNL. Als je meespeelt maak je kans om gegarandeerd unieke NFT-cryptopostzegels in je bezit te krijgen. We hebben al drie rondes achter de rug en vandaag gaat de allerlaatste ronde van start! Wie weet word jij straks eigenaar van een unieke ‘NL crypto stamp’.

PostNL ‘NL crypto stamp’

De NL crypto stamp is een postzegel in non-fungible token (NFT) vorm. Je kunt ze als traditionele postzegel gebruiken, tot in het einde der tijden bewaren en je kunt ze zelfs verhandelen op de Polygon (MATIC) blockchain. Voor ieder wat wils dus.

Bij vergelijkbare acties in het buitenland bleken NFT-cryptopostzegel extreem populair. Binnen de kortste keren waren deze unieke crypto stamps uitverkocht. Om die reden heeft PostNL, in samenwerking met Crypto Insiders, een manier bedacht om mensen een kans te geven om op een whitelist te komen. In dat geval wordt er een NL crypto stamp voor je gereserveerd.

Je komt op die whitelist door mee te spelen aan de Crypto Chase. Dat is een vierdelig raadsel waarbij je moet raden welk dier er op elke NFT-cryptopostzegel van PostNL te zien zal zijn. 

Dit is alweer de laatste ronde van het raadsel. Mocht je nu pas inschakelen, dan kun je jezelf hier nog inlezen in de PostNL Crypto Chase.

Dan volgt nu de allerlaatste laatste hint!

Koninklijke PTT Nederland NV

KPN heette tot 1998 ‘Koninklijke PTT Nederland NV’ en daarvoor ‘Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie’ (afgekort PTT) en bevatte tot de afsplitsing van TNT Post in 1998 ook het nationale postbedrijf. Dus van oorsprong ook het bedrijf van de postzegels. Maar met welke beesten kan KPN dan in contact gekomen zijn?

postnl_crypto_chase_KPN_hint
Afbeelding 1: De laatste hint in de Crypto Chase

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef hier je antwoord door!

De lancering komt dichterbij, het eindsignaal nadert

Dat was ‘m dan. Na vier rondes is de Crypto Chase bij deze tot een einde gekomen. Hopelijk heb je een idee wat het goede antwoord is na het verband tussen alle vier de hints te leggen. 

Zorg er in dat geval voor dat je je antwoord nog doorgeeft aan PostNL. Over slechts een paar dagen, 2 september om precies te zijn, zal het goede antwoord bekend gemaakt worden en zal tevens de lancering van de NL crypto stamp van start gaan.

Lees hier meer informatie over de NL crypto stamp.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie