Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) exchanges zien toename webverkeer, maar het is minder positief dan het lijkt

Volgens het rapport dat CoinGecko elk kwartaal uitgeeft is er een onevenredige stijging in volume en verkeer van cryptocurrency exchanges in Q2 van 2020. Het rapport stelde de vraag of de toename in webverkeer overeenkwam met “meer handelaren” op de top 20 cryptocurrency exchanges en concludeerde dat het verkeer van bepaalde exchanges “anorganisch” was.

De cryptocurrency exchange-sector maakte gemiddeld een stijging van 11,4% door in webverkeer. Dit was echter merendeels te danken aan de top twee spot exchanges in de markt, namelijk Binance en OKEx. De meeste exchanges onder deze twee zagen juist een daling in hun webverkeer tussen Q1 en Q2.

- Advertentie -

Binance zag een stijging van 9%. Dit is echter niks naast de 239,3% stijging die OKEx doormaakte. Hoewel tussen deze twee partijen een groot verschil zit, was Binance alsnog de grootste partij met 70 miljoen bezoeken, vergeleken met de 20 miljoen van OKEx. Coinbase stond op plek drie met iets meer dan 10 miljoen bezoeken. Huobi was de grootste verliezer van de exchanges met een daling in het kwartaal van 31,7%.

Ondanks het verschil in prestatie en het grote gat tussen de eerste twee exchanges en de rest, gaf het rapport aan dat “voor bepaalde exchanges” het belangrijkste verkeer kwam via advertenties.

“Ons onderzoek suggereert echter dat de verkeersgroei voor bepaalde exchanges anorganisch kan zijn, aangezien de belangrijkste verwijzers van het verkeer crypto-advertenties of faucetsites waren.”

Coingecko zei over de sterke toename van OKEX dat de groei “anorganisch over kan komen” aangezien de top-5 verwijzende websites crypto advertentiesites waren als “adbtc.top en cointiply.com.” Binance deelt gelijke data, aangezien de top-2 verwijzingswebsites ook “faucet sites” waren.

Dit is zorgwekkend aangezien de meeste exchange-analysewebsites websiteverkeersgegevens opnemen als vereiste voor exchange ranglijsten. Coinmarketcap, dat is overgenomen door Binance in april, heeft onlangs haar exchange ranglijst aangepast. Binance heeft nu de eerste plek met een perfect score van 1000 op “Web Traffic Factor.” Andere gegevens keken ook naar gemiddelde liquiditeit, 24-uurs volume en het aantal omvatte markten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.175,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.175,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...