Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Storing bij Amazon zorgt voor grote problemen bij cryptocurrency exchanges

Problemen met Amazon Web Services (AWS), de clouddienst van de e-commercegigant, zorgt naar verluidt ook voor problemen bij meerdere cryptocurrency exchanges. Dat laat Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, weten op 23 augustus.

- Advertentie -

CZ meldt verder dat “Funds are Safu.” Een referentie naar een meme van vorig jaar die CZ onbedoeld had gecreëerd. Hij bedoelt hiermee dat de cryptocurrency van klanten op Binance geen gevaar lopen.

Dovey Wan, mede-oprichter van Primitive Ventures, schrijft op Twitter tevens dat er meerdere Aziatische cryptocurrency exchanges zijn die door problemen met AWS worden aangetast, waaronder het Japanse KuCoin.

Volgens Wan zorgen de problemen voor onregelmatigheden in prijzen bij sommige exchanges. Zo zou op sommige exchanges bitcoin (BTC) voor maar $0,3 verhandeld kunnen worden terwijl XRP (XRP) tegen een prijs van maar liefst $4.229 verhandeld wordt.

Wan vraagt zich dan ook of het wel zo een goed idee is om zoveel exchanges op de BezosChain te laten draaien. Niet erg gedecentraliseerd dus. Wan maakte vorige week naambekendheid toen zij aan de bel trok omtrent een grootste Chinese scam waar meer dan $3 miljard aan cryptocurrencies buit werd gemaakt.

CZ sprak onlangs Vitalik Buterin van Ethereum tegen over het schaalbaarheidsprobleem. Hij is van mening dat dit probleem al opgelost is. Binance kondigde begin deze week Venus aan, een stablecoin-project dat lijkt op de Libra van Facebook.

Voor bij de VrijMiBo:

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.123,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.188,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.207,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.300,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.123,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.188,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.207,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.300,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...