Academy

Cryptocurrencies zijn revolutionair en worden aangedreven door blockchain-technologie. Wat is blockchain-technologie nu eigenlijk en waarom is deze technologie zo interessant? Lees hier meer over deze technologie en de connectie met cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum.

Wellicht heb je er al weleens over mining gehoord, het ingewikkelde proces waarmee nieuwe bitcoins en andere cryptocurrencies in het leven worden geroepen en op de markt worden gebracht. Lees hier hoe dit precies in z’n werk gaat.

Cryptocurrencies zijn een gedecentraliseerde digitale vorm van geld, die kunnen worden geïnvesteerd, bewaard en verhandeld. Bekende voorbeelden van cryptocurrencies zijn bitcoin, ethereum, cardano en XRP. Lees hieronder meer over cryptocurrencies. 

Een Initial Coin Offering (ICO) is een vorm van fondsenwerving die wordt gedaan met behulp van cryptocurrencies. Het geld dat wordt opgehaald met middels een ICO is meer dan eens ten behoeve van de opzet of doorontwikkeling van een bedrijf. Lees hier meer over ICO’s

Cryptocurrencies zijn een decentrale digitale vorm van geld die je kan bewaren, versturen en verhandelen met een aantal hele interessante eigenschappen. Lees hier meer over cryptocurrencies.

Laatste nieuws