Rico Engelbarts
29/06/2019 12:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/06/2019 12:22

Juli wordt een belangrijke maand voor de TRON-community

icon-altcoins
Altcoin nieuws
juli_wordt_een_belangrijke_maand_voor_TRON_community_justin_sun_TRX

Juli wordt een belangrijke maand voor TRON en zijn community. Zo wordt het testnet van BTFS gelanceerd, zal BitTorrent Speed beschikbaar worden en de oprichter van TRON, Justin Sun, gaat lunchen met niemand minder dan de miljardair Warren Buffett.


BTFS is het grootste gedecentraliseerde peer-2-peer data-opslag netwerk. Met het platform kunnen gebruikers hun data op een gedecentraliseerde manier opslaan. Bestaande cloud-opslagdiensten maken gebruik van gecentraliseerde datacenters. BTFS zal daarom dankzij de decentralisatie van het platform een stuk veiliger zijn.
Echter staat er nog een belangrijke gebeurtenis op de planning voor juli. Justin Sun gaat namelijk lunchen met een van de succesvolste investeerders ter wereld, Warren Buffett. Sun won de lunch dankzij zijn bod van maar liefst $4,5 miljoen tijdens een veiling van een goed doel. De miljardair staat erom bekend sceptisch te zijn voor wat betreft cryptocurrencies. Zo zei hij eerder:

Er is veel fraudes aan verbonden. Er is veel gestolen, dus er is veel verloren. Bitcoin heeft niets geproduceerd.

Wel gelooft hij in het potentieel van blockchain. Zo prees hij de uitvinding van de techniek, maar zei daar wel bij dat “blockchain niet afhankelijk is van Bitcoin.”
Kortom, Buffett is sceptisch. Sun gaat tijdens de lunch zijn best doen om Buffett ervan te overtuigen dat niet alleen blockchain grote impact zal gaan hebben, maar ook dat cryptocurrencies dat zullen hebben. Daarvoor heeft Sun al een strategie bekend gemaakt.
Zo zal hij het gesprek beginnen met te benadrukken dat grote bedrijven als Facebook, JPMorgan en IBM ieder aan hun eigen blockchain en cryptocurrency werken. Dit is volgens Sun een belangrijk signaal dat de grote bedrijven in de wereld potentieel zien in de technologie.
Of Warren Buffett overtuigd kan worden is nog maar de vraag. Desalniettemin is het een mooie gelegenheid om aan de brug te bouwen tussen de traditionele finance-wereld en cryptocurrency.
Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement