Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
16/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 mei

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Klokslag 07:00 uur, tijd om je dagelijkse shot cafeïne naar binnen te schuiven (ja ook in decaf-koffie zit een klein beetje cafeïne) onder het genot van wat blockchain– en crypto-nieuws. Hou jij de koersen een beetje in de gaten? We kunnen je daar bij helpen! Elke doordeweekse dag verschijnt er een video-update van de koers in ons Telegramkanaal. Aanmelden daarvoor kan hier! Goed, laten we beginnen.
Ethereum (ETH), stellar (XLM) en ripple (XRP) deden het gisteren goed! Zo stonden de eerste twee gisterochtend 9% in de plus en haalde ripple op dat moment zelfs bijna de 12%. XRP steeg mogelijk door het nieuws van Börse Stuttgart, die XRP samen met litecoin (LTC) gaat aanbieden in de vorm van exchange-traded notes (ETN’s). hierHeb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Check deze dan alsnog !
Cryptocurrency exchange Binance kondigde gistermiddag aan haar diensten weer te hervatten. Als goedmakertje voor de downtime looft de exchange 50.000 Binance coins (BNB) uit en genieten VIP-gebruikers van een kosteloze upgrade.
Het Amerikaanse aandelenplatform TD Ameritrade laat in een discussiepanel op Consensus 2019 weten dat de volatiele koers van bitcoin de mate van interesse in cryptocurrency futures niet heeft aangetast. Ook geeft het bedrijf aan dat het storm loopt bij de bitcoin-educatie events die het bedrijf organiseert.
Hester Peirce van de Securities and Exchange Commission (SEC), ook wel bekend als crypto mom is van mening dat de tijd rijp is om een bitcoin exchange-traded fund (ETF) goed te gaan keuren. Momenteel buigt de SEC zich over de ETF-aanvragen van Bitwise, VanEck en Crescent Crypto Index Services.
Elektronica-gigant Samsung gaat de cryptocurrency- en blockchain-functies die met de nieuwe Galaxy S10-telefoons worden geleverd ook uitrollen voor de goedkopere varianten uit de Galaxy-reeks.
eBay heeft inmiddels gereageerd op de uitgelekte foto’s, gemaakt tijdens Consensus 2019, die suggereerden dat het bedrijf cryptocurreny gaat accepteren. Met ruim 179 miljoen bezoekers zou dat namelijk weleens een hoop adoptie betekenen. Echter, is de waarheid minder spannend. Zo laat een woordvoerder van eBay weten dat het gaat om virtuele valuta-gerelateerde items die zij gaan aanbieden. Denk hierbij aan mining-apparatuur bijvoorbeeld.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Advertentie