Een van de weinige crypto beleggingsfondsen

Van Nederlandse bodem

Geregistreerd bij de AFM

Liquidity Fund

Growth Fund

Een bewezen rendement

Uitstekende klantenservice

Persoonlijke begeleiding

Een hoge minimale inleg

Niet voor iedereen geschikt

Over BlockchainTraders

BlockchainTraders is een cryptocurrency investeringsfonds van Nederlandse bodem. Het platform is in 2018 opgericht door Michiel van der Steeg en Justin Kool. Op het moment dat zij BlockchainTraders oprichtten waren beiden al enorm ervaren binnen de crypto-industrie. Dit leidde er uiteindelijk toe dat BlockchainTraders werd opgericht. Het bedrijf is netjes geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is gevestigd in Apeldoorn.

De ruim 8 reviews geven het platform gemiddeld 5 uit 5

Navigeer snel naar …

BlockchainTraders BlockchainTraders BlockchainTraders BlockchainTraders BlockchainTraders

Klantbeoordeling

BlockchainTraders is een Nederlands investeringsfonds dat zich richt op het beleggen in cryptocurrencies. Opgericht in 2018, heeft het bedrijf zich snel gevestigd als een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Met twee verschillende investeringsfondsen, het BlockchainTraders Growth Fund en het BlockchainTraders Liquidity Fund, bieden ze beleggers de kans om te investeren in zowel de groei als de liquiditeit van de cryptomarkt. 

Het bedrijf onderscheidt zich door zich te richten op klanttevredenheid, transparantie en een professionele aanpak. Bovendien is BlockchainTraders geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het beleggingsfonds.

scoort een 5,0 uit 8 reviews.

5,0
blockchain_traders_review_klantbeoordeling

Onze ervaring

blockchain_traders_crypto_investeringsfonds

Onze ervaring met BlockchainTraders was heel positief. Het aanmeldingsproces was eenvoudig en snel, en het platform zelf is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De website biedt uitgebreide informatie over de twee investeringsfondsen en het bedrijf, waardoor het gemakkelijk is om een weloverwogen beslissing te nemen.

De prestaties van de fondsen waren indrukwekkend en consistent, met het Growth Fund dat een hoger rendement bood, maar ook een hoger risico. Het Liquidity Fund bood een stabieler rendement met minder risico. Dit maakt het mogelijk om te kiezen voor een beleggingsstrategie die past bij het risicoprofiel van de individuele belegger.

De communicatie met het team was uitstekend, met snelle en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bovendien organiseert BlockchainTraders regelmatig webinars en evenementen om hun klanten te informeren en op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Het contact met de klant is waar BlockchainTraders echt uitblinkt. Persoonlijk contact hebben bij het bedrijf de hoogste prioriteit.

Daarnaast is BlockchainTraders netjes geregistreerd bij de AFM. Dat geeft beleggers erg veel zekerheid en betekent feitelijk dat er wat betreft de betrouwbaarheid van BlockchainTraders weinig aan te merken valt

blockchain_traders_review_CTA

Investeer met BlockchainTraders

Een bij de AFM geregistreerde partij met een CashCow award.

De persoonlijke touch is bij BlockchainTraders is erg fijn. Zeker als je met substantiële bedragen investeert.
– Anoniem

Kosten bij BlockchainTraders

De kosten bij BlockchainTraders zijn transparant en concurrerend. Het bedrijf brengt een management fee van 1,6% per jaar in rekening, evenals een performance fee van 15% over het behaalde rendement. Belangrijk om te vermelden is wel dat eventuele klanten minimaal 100.000 euro moeten inleggen om te participeren.

Stap 1

Samen met BlockchainTraders plan je een afspraak in om kennis te maken.

Stap 2

BlockchainTraders stuurt je een digitaal inschrijfformulier.

Stap 3

Je ontvangt een participatiefactuur.

Stap 4

Na de betaling van de participatiefactuur krijg je toegang tot het dashboard van BlockchainTraders.

Stap 5

BlockchainTraders gaat aan de slag om jouw belegging te laten renderen.

Liever kijken dan lezen?

Ben jij meer van het kijken en luisteren? Dan hebben we hiernaast ook een video van BlockchainTraders

Veel gestelde vragen

Je kunt je via de website van BlockchainTraders aanmelden voor het beleggingsfonds. Vervolgens zal je persoonlijk door alle stappen worden geleid door het ervaren team van BlockchainTraders.

Dat verschilt per fonds. Het Growth Fund biedt een hogere rendementsprognose dan het Liquidity Fund. Zo’n 45% op jaarbasis tegenover 18%. Let wel: dit zijn prognoses, en de daadwerkelijke behaalde rendementen kunnen hiervan afwijken.

BlockchainTraders hanteert een minimale inleg van €100.000. Dat is natuurlijk behoorlijk veel, maar het zorgt er wel voor dat BlockchainTraders hun klanten de allerbeste begeleiding kan geven.

Ja, BlockchainTraders staat netjes geregistreerd bij de autoriteit financiële markten (AFM) in Nederland.