YouHodler review

YouHodler heeft zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaand crypto-financieringsplatform en handelsplatform. Het biedt een gevarieerd scala aan diensten, waaronder crypto-backed leningen, een platform voor het verhandelen van cryptovaluta, en rente-accounts waarmee gebruikers hun crypto kunnen laten groeien. Deze diensten zijn ontworpen om de toegang tot de crypto-economie te vergemakkelijken en te democratiseren.

Naar YouHodler
Download gratis de YouHodler app

Gebruiksvriendelijk en intuïtief platform

Breed scala aan diensten

Innovatieve functies zoals Turbocharge en Multi HODL

Concurrerende tarieven en kosten

Sterke beveiligingsmaatregelen

Snelle en efficiënte klantenservice

Enige complexiteit in geavanceerde functies

Beperkte ondersteuning van sommige kleinere cryptocurrencies

Over YouHodler

YouHodler, een platform voor crypto-financiering en handel, faciliteert toegang tot de crypto-economie met diensten zoals crypto-backed leningen, handelsmogelijkheden, en rente-accounts. Met een Trustpilot-score van 4,3 uit meer dan 1.000 beoordelingen, benadrukken gebruikers de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Het platform is ontworpen voor zowel beginners als ervaren gebruikers, biedt educatieve bronnen en een reeks tools om crypto-assets te benutten. Veiligheid wordt gewaarborgd door geavanceerde technologieën en regelmatige audits, naast een sterke focus op regelgevingsnaleving en KYC-procedures.

De ruim 1.089 reviews geven het platform gemiddeld 4.3 uit 5

Navigeer snel naar …

Klantbeoordeling

Volgens recente beoordelingen op Trustpilot heeft YouHodler een indrukwekkende score van 4,3 met meer dan 1.000 beoordelingen, wat wijst op een hoge mate van klanttevredenheid. Gebruikers prijzen het platform voor zijn gebruiksvriendelijkheid, snelle service en betrouwbare functies. Deze hoge score is een duidelijke indicatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid van YouHodler als crypto-financieringsplatform.

scoort een 4,3 uit 1.089 reviews.

4,3
YouHodl YouHodl YouHodl YouHodl YouHodl

Onze ervaring

Tijdens onze evaluatie van YouHodler viel ons direct op hoe gebruiksvriendelijk het platform is. Het design is intuïtief, wat navigatie door de verschillende diensten en functies vergemakkelijkt. Vooral voor nieuwe gebruikers in de crypto-wereld is dit een significant voordeel. Een ander opmerkelijk aspect is het brede scala aan diensten dat YouHodler aanbiedt. Van het verstrekken van crypto-backed leningen tot aan het bieden van yield tot wel 15% per week, het platform biedt gebruikers diverse mogelijkheden om hun crypto-assets te benutten en te laten groeien.

Qua kostenstructuur onderscheidt YouHodler zich door zijn transparantie en concurrerende tarieven. Dit maakt het platform aantrekkelijk voor een breed scala aan gebruikers, van individuele beleggers tot meer actieve handelaren. De lage drempel voor toegang tot verschillende diensten is ook een sterk pluspunt.

Het enige nadeel dat we ondervonden, is dat sommige van de geavanceerde functies enigszins complex kunnen zijn voor beginners. Hoewel YouHodler inspanningen levert om educatieve bronnen te bieden, zou het platform nog toegankelijker kunnen zijn als deze bronnen uitgebreider en gedetailleerder zouden zijn.

In het algemeen biedt YouHodler een solide en betrouwbare service, die zowel beginnersvriendelijk als geschikt voor ervaren gebruikers is. De combinatie van gebruiksgemak, een breed scala aan diensten en een sterke focus op klanttevredenheid maakt het een uitstekend platform voor iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van de mogelijkheden binnen de crypto-markt.

De wereld van Web3 fintech

Voor iedereen toegankelijk

YouHodler app

Beoordeling YouHodler app

  • Naadloze integratie
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Geschikt voor tijdgevoelige transacties.
  • Pushmeldingen
  • Aanpasbare interface
  • Voor iOS en Android

Beoordeling YouHodler app

De YouHodler app biedt een gestroomlijnde en efficiënte gebruikerservaring. De overgang van desktop naar app is vloeiend, met behoud van alle essentiële functies, wat het een handige tool maakt voor actieve gebruikers. De intuïtieve lay-out maakt het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot verschillende functies.

De YouHodler crypto wallet app

Bewaar en verhandel crypto, stablecoins en fiat in de YouHodler app. Ook opties voor staking en lenen vind je in de app die beschikbaar is in zowel de Apple App Store als de Google Play store.

Stap 1

Het registratieproces bij YouHodler is ontworpen om zowel snel als veilig te zijn. Nieuwe gebruikers beginnen met het verstrekken van basisinformatie zoals e-mailadres en het aanmaken van een wachtwoord. Dit eenvoudige proces zorgt ervoor dat nieuwe gebruikers binnen enkele minuten toegang hebben tot het platform.

Stap 2

Na de initiële registratie volgt de identiteitsverificatie, een essentiële stap om te voldoen aan KYC- en AML-voorschriften. Dit proces omvat het uploaden van identiteitsdocumenten en soms een bewijs van woonadres. Hoewel dit enige tijd kan duren, is het een cruciale stap voor het waarborgen van platformintegriteit en gebruikersveiligheid.

Stap 3

Ten slotte biedt YouHodler de optie voor het instellen van two-factor authenticatie (2FA), wat een extra beveiligingslaag toevoegt. Dit proces, hoewel optioneel, wordt sterk aanbevolen om de veiligheid van de gebruikersaccounts verder te verhogen. Na voltooiing van deze stappen kunnen gebruikers volledig gebruik maken van alle functies die YouHodler te bieden heeft.

YouHodler Multi HODL

Bekijk de video van YouHodler om meer te leren.

Veel gestelde vragen

Het is niet mogelijk om bij YouHodler met iDEAL te betalen. Wel kunnen gebruikers fiatgeld storten via SEPA-banktransacties of met een creditcard.

Ja, dit moet. Voordat je aan de slag kunt moet je de zogenaamde Know Your Customer (KYC) procedure doorlopen. Dit houdt in dat je je persoonlijke gegevens naar waarheid invult en een foto van uw identiteitsbewijs maakt en opstuurt. Nadat dit is voltooid kun je van alle functies gebruik maken.

Ja, dat kan! YouHodler biedt een heleboel verschillende functionaliteiten, waaronder het aanbieden van een exchange platform.

YouHodler is een groot bedrijf en opereert eigenlijk overal ter wereld, ook in Belgie!

Voor de veiligheid van je account kan er ook een 2 factor authenticatie ingesteld worden in plaats van de beveiligingscheck per e-mail. Dit maakt het proces nog sneller. Deze authenticatie gaat door middel van een code die je op een authenticator app op je telefoon te zien krijgt.