Emil Cantello Emil Cantello
30/11/2021 13:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:03

MOBOX, potentiele laatbloeier onder metaverse tokens, ziet er bullish uit

Geen onderdeel…
MOBOX, potentiele laatbloeier onder metaverse tokens, ziet er bullish uit

De afgelopen weken stonden vooral in het teken van gaming, non-fungible token (NFT) en metaverse tokens. Projecten binnen deze sectoren trokken de aandacht weg van de corrigerende bitcoin (BTC) koers en creëerde een nieuwe discussie binnen de algehele crypto sector. Uitblinkers zoals SAND en GALA zagen prijsstijgingen van meer dan 600% binnen een maand. Ook MANA heeft als metaverse gaming token een naam voor zichzelf weten te maken met een indrukwekkende maand achter de rug.

Het metaverse segment lijkt op dit moment echter naar adem te happen nu bitcoin een nieuwe poging probeert te wagen de bearish trend van de afgelopen twee weken te doorbreken. Hoewel een pauze kan worden verwacht, toont MOBOX, een relatief nieuw ontwikkelde play-to-earn game binnen de metaverse sector, een veelbelovende trend.

“Se duplicará el número de BTC”, el gran error de un periódico suizo

MOBOX koers laat gezonde constructie zien

Vanaf 10 november begon mobox (MBOX) met het bouwen van een redelijk magere constructie welke uiteindelijk is uitgegroeid tot een stijging van 150% tot $9,49 USD. In verhouding met de eerder besproken metaverse tokens komt de stijging niet in de buurt van getallen welke we onderhand gewend zijn. Toch ziet de constructie er bullish uit. De hogere toppen en bodems bevestigen een opwaartse trend.

De komende dagen zal MBOX een hogere bodem moeten maken om deze trend vol te houden. Daarnaast ligt het volume aan de relatief lage kant. Op dit moment draait MBOX een volume van $977 miljoen USD op Binance wat in absolute eenheden een zeer respectabel gegeven is om in het achterhoofd te houden. Desondanks staat het volume niet in verhouding met volumes die worden gedraaid voor projecten als The Sandbox en Gala. SAND heeft bijvoorbeeld een volume van $3,6 miljard USD. Dat is meer dan vier keer zo veel.

Advertentie

3 factoren welke het lot van MBOX bepalen

Zowel de huidige trend als het snel toenemende volume kunnen zorgen voor een gunstige ontwikkeling van MBOX. Natuurlijk zal de beweging afhankelijk zijn van een aantal cruciale factoren, zoals de hype rond metaverse gerelateerde tokens. Daarnaast is een verdere toename in het volume nodig om nieuwe toppen neer te zetten in nog onbekend prijs gebied voor MOBOX. Als laatste is deze altcoin, zoals elke altcoin, sterk afhankelijk van de koers van bitcoin. Een correctie of verdere beweging omlaag kan zorgen voor een invalidatie van de trend. Op de hogere tijdframes ziet MOBOX er over het algeheel bullish uit. Het enige wat resteert is tijd en geduld om de ontwikkeling verder te kunnen analyseren.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie