Wessel Kersting Wessel Kersting
10/06/2024 18:18 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/06/2024 11:52

Opkomende crypto staat op het punt van een nieuwe sterke stijging

Ondo-ONDO
Analyses
Opkomende crypto staat op het punt van een nieuwe sterke stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Ondo Finance (ONDO), een opkomend DeFi-platform dat streeft naar het bieden van innovatieve financiële producten en diensten, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor ONDO, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse ondo finance (ONDO)

Op verzoek van onze leden hebben de analisten van Crypto Insiders vorige week een analyse voor ONDO opgesteld en gedeeld in de Discord-groep. Hierin zeiden zij het volgende:

“ONDO is erg sterk de afgelopen weken. De zone van $1,25 is interessant. Als de coin dit als support weet te testen en we hierboven blijven, dan is dat een teken dat ONDO erg bullish is en dat de koers slechts een tijdelijke daling inzet.

 

Verliezen we de $1,25 dan zien we de koers naar de zone van $1,07 bewegen. Hier ligt namelijk een ‘imbalance’ in de markt en kunnen we steun vinden op vorige pieken van maart en april. Dit is een hele mooie zone om support op te verwachten. 

 

Veel lager willen we echter niet uitkomen om het opwaartse structuur in stand te houden. We zijn BULLISH op langere termijn en blijven de ontwikkelingen van ONDO nauwlettend volgen in de Discord groep.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zw14envY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie