Wessel Kersting Wessel Kersting
13/09/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Experts waarschuwen: Bekende crypto kan flink dalen

Geen onderdeel…
Let op: Crypto experts verwachten tijdelijke daling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van solana (SOL), die afkomstig is uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SOL in je portfolio? Goed nieuws voor jou! Dit is het moment om met frisse ogen te kijken naar de kansen die de SOL koers biedt. Onze analisten onderzoeken wekelijks ruim 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met meer dan 1.000 dagelijkse leden in onze Premium omgeving.

Visa is een samenwerking gestart met Solana voor crypto betalingen, gekozen vanwege Solana’s hoge transactiesnelheid, parallelle transacties en lage kosten. Deze samenwerking is nog in proeffase, maar kan van grote betekenis zijn op de adoptie en de koers op de lange termijn. Maar hoe SOL er op de korte termijn uit?

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF's

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben weer een uitgebreide analyse losgegooid op de SOL koers. Hieronder staan de bevindingen die zij onlangs in de Premium omgeving deelden:

“Op dit moment is SOL duidelijk in een dalende trend verwikkeld, waarbij een gestage en geleidelijke beweging naar onze vooropgestelde blauwe box duidelijk zichtbaar is.

We zien hier namelijk een Elliott Wave 12345 patroon ontstaan waarbij we nu in de aanloop naar wave (5) zitten en verwachten een dieptepunt rond de $8,90 te zien.

Na deze daling voorzien we echter een sterke omkering. Onze optimistische kijk projecteert koersdoelen rond of boven de $32,50. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie