Roy van Krieken Roy van Krieken
17/02/2024 08:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/02/2024 19:00

TRON-oprichter deelt grootse toekomstplannen

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Justin-Sun-TRX- TRON-Bitcoin-BTC

Foto: Shutterstock/Piotr Swat

Justin Sun, de oprichter van TRON (TRX), heeft gisteren op X bijzondere plannen onthuld voor een baanbrekende bitcoin (BTC) layer 2-oplossing. Deze ambitieuze roadmap heeft als doel de interoperabiliteit tussen het TRON- en Bitcoin netwerk te verbeteren, de snelheid te verhogen en de veiligheid te versterken.

Megabank JPMorgan verwacht dat bitcoin daalt na de halving
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Een nieuw tijdperk voor bitcoin en TRON

De plannen van TRON omvatten de integratie van tokens van het TRON-netwerk met het Bitcoin netwerk. Dit zal naadloze interacties en interoperabiliteit tussen TRON en Bitcoin mogelijk maken. Met een stablecoinmarkt op het TRON-netwerk ter waarde van $55 miljard, belooft deze integratie een significante injectie van financiële middelen bij bitcoin, aldus Justin Sun.

Sun onthulde een driestappenplan dat benadrukt om de interoperabiliteit en bruikbaarheid van blockchain-technologieën te verbeteren. De eerste fase richt zich op het integreren van diverse tokens van het TRON-netwerk met de Bitcoin blockchain, waardoor gebruikers toegang krijgen tot onder meer TRX, SUN, JST, BTT, WIN, NFT en de grote stablecoins USDT en USDC.

In de tweede fase plant TRON strategische samenwerkingen met diverse Bitcoin Layer 2-protocollen. Deze partnerships zullen niet alleen de groei van het Bitcoin Layer 2-ecosysteem bevorderen maar ook TRON-gebruikers in staat stellen deel te nemen aan allerlei extra programma’s op Bitcoin Layer 2-netwerken.

Advertentie

Ambitieuze plannen van Justin Sun

De uiteindelijke fase belooft een Bitcoin Layer 2-oplossing die TRON, BTTC en BTC integreert. Dit zal een protocol omvatten dat de lage kosten en snelle transacties van proof-of-stake (PoS)-systemen combineert met de veiligheid van proof-of-work (PoW), wat de prestaties van het Bitcoin-netwerk aanzienlijk moeten verbeteren, aldus Sun.

“Deze innovatieve aanpak is gericht op het decentraliseren en verweven van verschillende soorten tokens binnen het TRON-netwerk, waaronder stablecoins, met het Bitcoin-netwerk en zijn geconstrueerde Layer 2s, zoals de Bitcoin Ordinals, op talloze combinerende manieren. Deze integratie zal niet alleen TRON direct verbinden met Bitcoin, maar ook de toegang tot meer dan $55 miljard aan waarde in het Bitcoin-netwerk vergemakkelijken.”

TRON’s Bitcoin Layer 2-initiatief belooft volgens Sun een significante vooruitgang voor de cryptowereld door de grenzen van interoperabiliteit, snelheid en veiligheid te verleggen. Uiteraard gaat het hier wel slechts om een roadmap. De toekomst zal uitwijzen of Sun zijn ambitieuze plannen ook daadwerkelijk kan waarmaken.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 9000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie