bitcoin_BTC_keldert_naar_laagste_punt_2019

Bitcoin keldert naar een nieuw laagste punt van 2019

0

De afgelopen weken was de Bitcoin-koers behoorlijk inactief, met vrijwel geen sterke stijgingen of dalingen. Gisteren schreef David nog in zijn wekelijkse Bitcoin koers weekanalyse op Crypto-insiders dat er “geen enkele volatiliteit en geen enkel volume” is, waardoor Bitcoin geen kant op lijkt te gaan. Maar de cryptocurrency-winter lijkt deze nieuwe week nog kouder geworden.

Een paar uur geleden werd een belangrijk support-niveau op $3.600 verbroken waardoor de koers nog verder kelderde dan het afgelopen maanden al deed. Veel Aziatische beleggers zouden Bitcoin massaal verkopen, en dat zou dan ook de reden zijn dat de koers nu daalt.

De koers daalde de afgelopen uren met zo’n 3,5% waardoor BTC-prijs met $150 afnam. Het komt daarmee op een waarde van rond de $3.470, wat het laagste punt van 2019 is. De vorige keer dat de koers onder de $3.500 zakte was op 15 december, de koers was toen nog aan het herstellen van een daling naar de $3.200. Het handelsvolume is daarnaast toegenomen en bedraagt nu ongeveer $5,7 miljard

Er zijn verschillende analisten die verwachten dat de koers nog verder zal kelderen, de een negatiever dan de ander. Zo verwacht Murad Mahmudov, een technisch analist die al een aantal keer juiste voorspellingen deed, dat BTC kan gaan dalen naar een waarde van $1.800. Op basis van patronen zeggen andere analisten dat de koers mogelijk daalt naar de $2.500, en JP Morgan verwacht zelfs een waarde van $1.250.

Alle negatieve voorspellingen zijn nog mogelijk nu de BTC-koers steeds dieper daalt. Het lijkt er in ieder geval op dat de crypto-winter nog een ijzige bries veroorzaakt komende periode.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws