Roy van Krieken Roy van Krieken
15/05/2023 13:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/05/2023 13:00

Ben jij al voorbereid op een nieuw altseason? Ontdek Finst’s Crypto Bundels

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Finst_app_mobile_hero

Crypto is meer dan alleen bitcoin (BTC) en ethereum (ETH). Hoewel deze twee digitale valuta’s de hoeksteen vormen van de crypto industrie, schuilt er een wereld van potentieel in de bredere markt. Daarom nodigt Finst, het nieuwe crypto platform van Nederlandse bodem, je uit om hun nieuwe Crypto Bundels te ontdekken en de eerste €5.000 zonder kosten te verhandelen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

De kracht van diversificatie in crypto

Het is geen geheim dat de kleinere cryptocurrencies al jaren enorm populair zijn bij crypto beleggers. Maar velen blijven vertrouwen op gevestigde namen in de markt, zoals cardano (ADA), ripple (XRP), solana (SOL), om er maar een paar te noemen.

Toch kan het slim zijn om in een scala van cryptocurrencies te investeren. Dit spreidt niet alleen je kansen, maar dekt ook je risico’s af. Beleggers die enkel en alleen op bitcoin en ethereum vertrouwen, kunnen tijdens een hernieuwde bullmarkt bijvoorbeeld aanzienlijke winsten missen. Het is eigenlijk wel een feit te noemen dat altcoins meer potentie hebben om echt explosief te stijgen. Tegelijkertijd zijn de risico’s natuurlijk wel weer groter.

Finst’s nieuwe aanpak: de ‘Top 25 Bundel’

Finst lanceerde onlangs hun revolutionaire Crypto Bundels. Deze bundels zijn samengestelde ‘mandjes’ van verschillende cryptocurrencies. Met slechts één klik kun je zo automatisch in meerdere cryptomunten tegelijk beleggen! Dit maakt de Crypto Bundels van Finst vergelijkbaar met ETF’s op de aandelenmarkt.

De Crypto Bundels zorgen ervoor dat je als crypto belegger niet langer hoeft na te denken over het samenstellen van een crypto portfolio. Zeker als je ook geïnteresseerd bent in altcoins kan dit enorm interessant zijn. Alles wordt geregeld door het ervaren team van Finst.

Een van de meest spannende bundels die Finst biedt, is de ’top 25 bundel’. Deze bundel bevat 25 van de meest prominente altcoins. Mocht jij aan het begin van dit jaar deze ‘top 25 bundel’ hebben gekocht, dan zou je nu serieuze winsten hebben geboekt. En dat terwijl we nog wachten op het losbarsten van een heus altseason.

Probeer de Crypto Bundels nu uit

Het deskundige team van Finst bepaalt voor jou de exacte verdeling binnen deze top 25 bundel en past deze maandelijks aan naargelang de marktveranderingen. Zeker in de wereld van altcoins verandert de rangorde reregeld. Het handmatig bijhouden van een dergelijk portfolio is daarom veel werk, maar door de top 25 bundel te kopen neemt Finst al deze inspanning van je weg! Het organiseren van een uiteenlopend altcoin portfolio was nog nooit zo makkelijk. 

Ben je klaar om de Crypto Bundels van Finst zelf te ervaren? Maak dan hier vandaag nog een gratis account aan! Nieuwe gebruikers kunnen bovendien tot €5.000 volledig kosteloos verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie