SocialBlox

SocialBlox (SBLX) is een Nederlandse blockchain start-up met het ambitieuze doel om de wereld van social media volledig op de schop te nemen. Door middel van blockchain-technologie hoopt het bedrijf aan de grondslag te liggen van een ware social media revolutie.

SocialBlox SocialBlox SocialBlox
socialblox_bedrijf_hero
Naar SocialBlox

Over

SocialBlox is een innovatief sociaal mediaplatform dat blockchain technologie gebruikt om een veilige en transparante omgeving te creëren voor gebruikers. Het platform is ontworpen met privacy en beveiliging als kernwaarden en beloont gebruikers met SBLX-tokens voor hun bijdragen. In tegenstelling tot traditionele sociale media, geeft SocialBlox gebruikers controle over hun gegevens en inhoud, terwijl het censuur en ongeoorloofde toegang tot persoonlijke informatie voorkomt. Bovendien stelt SocialBlox gebruikers in staat om te investeren in het platform door het kopen van SBLX-tokens, waardoor zij kunnen profiteren van de groei en ontwikkeling van het platform.

Navigeer snel naar …

Een nieuwe generatie social media

Daag je vrienden uit en verdien SocialBlox tokens

Handelsplatform van SocialBlox

Investeren in SocialBlox

Investeren in SocialBlox is een manier om te profiteren van de groei van het platform. Gebruikers kunnen SBLX-tokens kopen en vasthouden, die in waarde kunnen stijgen naarmate het platform populairder wordt. Daarnaast kunnen gebruikers SBLX-tokens verdienen door waardevolle inhoud te delen en deel te nemen aan de gemeenschap, wat een extra bron van inkomsten kan bieden.

social_blox_bedrijf_platform_investeren

SBLX tokens kopen

SBLX-tokens zijn de native cryptocurrency van het SocialBlox-platform. Gebruikers kunnen deze tokens kopen op verschillende beurzen en ze gebruiken om te investeren in het platform of om diensten en functies binnen de SocialBlox-ecosysteem te ontgrendelen. Om SBLX-tokens te kopen kun je terecht op Nederlandse crypto broker Knaken en decentrale exchange Uniswap,

social_blox_bedrijf_platform_tokens_kopen

Wat kan je doen op SocialBlox

Op SocialBlox kun je content delen, netwerken, communiceren met anderen en deelnemen aan uitdagingen. Gebruikers kunnen tekst, foto’s, video’s en andere multimedia-inhoud plaatsen, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om te stemmen op en te reageren op berichten van anderen. SocialBlox moedigt gebruikers ook aan om samen te werken en gemeenschappen op te bouwen rond hun interesses.

social_blox_bedrijf_platform_wat_kan_je_doen_bij_socialblox

Challenges

De absolute kern van het SocialBlox zijn echter de challenges. Gebruikers worden aangemoedigd om elkaar op allerlei verschillende soorten manieren uit te dagen, bijvoorbeeld het winnen van een potje FIFA. Gebruikers die challenges voltooien krijgen vervolgens een vooraf afgesproken hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Je kunt dus geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform! Dit Post-to-Earn concept heeft mogelijk de potentie om de wereld van sociale media te revolutionairseren.

social_blox_bedrijf_platform_challenges

SBLX tokens verdienen

Gebruikers kunnen op verschillende manieren SBLX-tokens verdienen op SocialBlox. Tokens kunnen worden verdiend door het plaatsen van kwaliteitscontent, deelnemen aan uitdagingen, het uitvoeren van taken binnen de gemeenschap en het ontvangen van upvotes en reacties van andere gebruikers. Het verdienmodel stimuleert gebruikers om actief deel te nemen aan het platform, waardevolle inhoud te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de SocialBlox-gemeenschap.

social_blox_bedrijf_platform_tokens_verdienen

Privacy first

SocialBlox zet zich in voor de bescherming van de privacy en gegevens van gebruikers. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om een gedecentraliseerde infrastructuur te creëren die bestand is tegen censuur en manipulatie. 

Gebruikers behouden volledige controle over hun gegevens en inhoud en kunnen ervoor kiezen om deze gegevens te delen of af te schermen op basis van hun voorkeuren. Bovendien worden alle transacties op het platform geregistreerd op de blockchain, wat zorgt voor transparantie en onveranderlijkheid. Met deze benadering biedt SocialBlox een veilige en betrouwbare omgeving voor gebruikers om zich vrij uit te drukken en te communiceren zonder inbreuk te maken op hun privacy.

social_blox_bedrijf_platform_privacy_first

Is SocialBlox betrouwbaar?

SocialBlox is gebouwd op een solide technologische basis die zowel betrouwbaar als veilig is. Door gebruik te maken van blockchain-technologie zorgt het platform voor gedecentraliseerde gegevensopslag, waardoor het risico van gecentraliseerde aanvallen en hacks wordt verminderd. 

Daarnaast maakt SocialBlox gebruik van moderne cryptografie en beveiligingspraktijken om de gegevens van gebruikers te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De transparantie en controle die het platform biedt, dragen bij aan het vertrouwen dat gebruikers hebben in SocialBlox als een betrouwbaar sociaal mediaplatform.

social_blox_bedrijf_platform_betrouwbaar

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Om contact op te nemen met SocialBlox, bezoek je hun officiële website (www.socialblox.io) en navigeer je naar de contactpagina. Ook kun je het Telegramkanaal van SocialBlox bezoeken. Hier worden al je vragen over SocialBlox op zeer korte termijn beantwoord door een van de teamleden.

Telefoon

E-mail

Livechat