Timo Bult Timo Bult
12/05/2023 15:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/05/2023 15:30

Bitvavo maakt bekend wanneer gebruikers LUNA 2.0 airdrop krijgen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitvavo maakt bekend wanneer gebruikers LUNA 2.0 airdrop krijgen

Foto: Maurice NORBERT / Shutterstock.com

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo heeft bekendgemaakt hoe en wanneer het de LUNA 2.0 airdrop zal verdelen. 30% van de airdrop werd vorig jaar al verdeeld. De komende 18 maanden volgt de overgebleven 70%. Dat maakt Bitvavo bekend in een nieuwe update.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

LUNA 2.0 airdrop op Bitvavo

Na het instorten van het oude Terra netwerk, wat nu Luna Classic (LUNC) heet, werd een nieuwe crypto gelanceerd. De nieuwe versie, LUNA, werd volgens een airdrop verdeeld onder de bezitters van de oude versie van de cryptocurrency.

De eerste 30% van de airdrop verdeelde Bitvavo dus vorig jaar al op 30 mei. Nu gaat de exchange de overige 70% verdelen. Dit zal niet in een keer gebeuren. “De resterende 70% wordt verdeeld over vier momenten binnen een periode van 18 maanden,” aldus Bitvavo.

Het eerste deel wordt eind mei verdeeld onder de in aanmerking komende LUNA bezitters. In november 2023, mei 2024 en november 2024 worden de laatste drie delen verdeeld. Hoeveel Bitvavo-gebruikers precies krijgen hangt ervan af wanneer je de originele LUNA in bezit had. Je hebt bijvoorbeeld recht op meer LUNA als je het al voor de crash in bezit had. Lees in dit artikel meer over de ratio’s.

Bitvavo ondersteunt ook Gala V2 airdrop

De Nederlands exchange is druk aan het airdroppen. Zo ondersteunt het ook de Gala V2 airdrop. De lancering van de verbeterde versie van GALA zal over enkele dagen plaatsvinden. Voor elke oude GALA krijgen Bitvavo-klanten 1 nieuwe GALA token. De oude versie zal vervolgens worden uitgefaseerd.

In recent crypto nieuws valt te lezen dat het net zich sluit voor Do Kwon, de oprichter van LUNA. Hem wordt verweten niet goed om te zijn gegaan met tegoeden, wat een van de redenen zou zijn dat het netwerk ten onder ging. Dat zorgde destijds voor miljarden dollars schade bij investeerders wereldwijd. Hij werd onlangs opgepakt in Montenegro en zit daar vooralsnog vast in de gevangenis.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie