Prijzen

Handel samen met Crypto Insiders

Volg ervaren analisten en leer van ervaren handelaren wanneer je crypto moet kopen of verkopen.

Nu met 30 dagen proefperiode!

Probeer het 30 dagen gratis

  • Flexibel: maandelijks opzegbaar
  • Volg de in- en verkopen van ervaren handelaren
  • Dagelijkse analyses van onze beste analisten
  • Wekelijkse video-updates en live discussies
  • Toegang tot educatieve crypto-kennisbank
  • Direct contact met ervaren handelaren en analisten

Nu met 30 dagen proefperiode!

1 maand

€ 5,30 per week

Het meest gekozen!

3 maanden

€ 4,60 per week

1 jaar

€ 3,91 per week

Veelgestelde vragen

Vertellen jullie mij wanneer ik moet kopen en verkopen?

Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot een online omgeving waar ervaren analisten en handelaren dagelijks verschillende analyses met elkaar delen. Dit maakt het eenvoudig om de in- en verkoop momenten van ervaren analisten te volgen of kopiëren en kun je ten alle tijden zelf een weloverwogen beslissing maken om je eigen crypto te kopen of verkopen. Wij vinden het belangrijk dat onze leden zelf veilig leren handelen in crypto.

Waarom zou ik lid worden?

Het crypto-landschap ontwikkelt momenteel razendsnel en is enorm volatiel. Dit maakt handelen in cryptovaluta erg tijdsintensief en risicovol. Wanneer we de handen ineen slaan en kennis, nieuws of in- en verkoopmomenten met elkaar delen kunnen we andere handelaren voor blijven en betere beslissingen maken. In onze premium-omgeving voor leden delen ervaren analisten dagelijks actuele technische koersanalyses en educatieve videos die je helpen met het veilig investeren en handelen met cryptovaluta.

Wat als het me niet bevalt?

Nieuwe leden krijgen de eerste 30 dagen gratis! Verder zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Wat gebeurd er na mijn gratis proefperiode?

Enkele dagen voordat je proefperiode verloopt sturen we je een e-mail met de vraag of je het abonnement wil beëindigen of verlengen.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je vraag hier niet tussen staat neem dan gerust contact met ons op via de live-chat. Deze kan je rechtsonder op deze pagina vinden.