PremiumAltcoin analyse: Whales enorm geïnteresseerd in deze coin

In de premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Decentraland (MANA) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

MANA is over de afgelopen 24 uur met slechts 1% gedaald. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een diepere daling. In deze periode daalde de koers met ongeveer 13%. MANA staat op het moment van schrijven op de 33e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland is een op Ethereum (ETH) gebaseerd virtual reality platform. Decentraland biedt spelers de mogelijkheid om eigen ervaringen te creëren, er in te spelen en er geld mee te verdienen. In deze virtuele wereld kunnen spelers stukken land kopen en daar op bouwen. Decentraland valt onder de sector metaverse en is vergelijkbaar met projecten zoals The Sandbox (SAND).

Laatste nieuws Decentraland

Een interessant gegeven rondom de token van Decentraland is dat ondanks de dalende markt veel grote partijen nog altijd interesse lijken te tonen in MANA. Onlangs is uit data van WhaleStats op Twitter gebleken dat MANA op 27 juni in de top 10 meest gekochte tokens staat onder de 500 grootste ethereum whales.

Dit is echter nog niet alles aangezien uit data van de WhaleStats website ook nog eens blijkt dat MANA de meest gehouden coin is in de wallets van de top 100 grootste ETH whales. Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor het project, aangezien dit met andere woorden wil zeggen dat deze grote jongens, die niet voor niets zoveel geld hebben weten te vergaren, ook erg veel vertrouwen hebben in Decentraland.

Technische analyse MANA

In de Discord omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders een technische analyse van MANA gedeeld waarbij het er vooralsnog op lijkt dat MANA mogelijk een prachtige beweging naar boven zou kunnen laten zien. Op het moment lijkt de koers van MANA een Elliott Wave 12345 patroon te laten zien waarbij nu de derde wave wordt gevormd. Deze zal waarschijnlijk rond de 161,8 Fibonacci niveau vallen. Vandaar dat de koers waarschijnlijk nog hard zal stijgen.

In de Discord omgeving zal de technische analyse up-to-date worden gehouden. Verdere ontwikkelingen in de koers zullen hier direct gedeeld worden.

afbeelding 1: Bovenstaande MANA analyse werd op 28 juni gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Wat zijn de verwachtingen voor Decentraland (MANA)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaan hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en de traditionele aandelenmarkt. Dit maakt het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

MANA kopen of verkopen?

Wil jij graag dit soort koersanalyses van crypto eerder zien? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun eigen handelsplannen. Ook delen we hier regelmatig aanvullende koersanalyses en updates van projecten die we eerder in deze rubriek hebben behandeld. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel