PremiumETH koersvoorspelling: Ethereum mogelijk nog hard omlaag

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ethereum (ETH) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

Laatste Ethereum (ETH) nieuws

Dit zijn spannende weken voor Ethereum. Dit is ook terug te zien aan het nieuws rondom de cryptocurrency. Op het moment lijkt alles gefocust op de afronding van de ETH 2.0, of Ethereum Merge, update. Via deze pagina is te zien waar ze op het moment allemaal mee bezig zijn. Hier is bijvoorbeeld te zien dat Goerli het laatste testnet is dat overgezet is en dat Proof-of-Stake consensus layers hiervoor klaargemaakt worden. Het zal niet al te lang meer moeten duren nu voor Ethereum.

Wat zijn de verwachtingen voor Ethereum (ETH)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ETH koers

ETH deed het over de afgelopen weken verrassend goed. In eerste instantie werd er in de Discord community van Crypto Insiders een analyse gedeeld waarbij er een koopzone was getekend op de $895. Deze is precies geraakt. Uiteindelijk konden we een verkoopzone tekenen op de $1.640. Ook deze is perfect geraakt. ETH is sinds onze koopzone hierdoor dus met 83% gestegen. Op het moment hebben de analisten van Crypto Insider laten weten te denken dat er een daling aan zat te komen. Hierdoor is er een short positie geopend. Op dit moment de koers al met 11% gezakt. Hierbij werd een nog verdere daling verwacht. De volledige ETH analyse is ook in de Discord omgeving te lezen.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse is op 25 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ETH kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laura
Heb jij ook al ETH in je portfolio?

Laatste Nieuws

Volgende artikel