Kevin Schijven Kevin Schijven
19/10/2020 06:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/10/2020 06:04

Hope.com verwijst nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Hope.com verwijst nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy

Hope.com stuurt je nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy. Het beursgenoteerde miljardenbedrijf stak recentelijk $425 miljoen in bitcoin en heeft onlangs een webpagina gelanceerd met educatieve bronnen over de grootste cryptocurrency op de markt.

In deze uitdagende tijden vertegenwoordigt Bitcoin hoop voor miljarden mensen die een instrument van economische empowerment nodig hebben. Dienovereenkomstig hebben we het Hope-domein omgeleid naar het educatieve gedeelte over Bitcoin op onze website. Vertel het verder – Bitcoin is http://hope.com.

Aldus Michael Saylor, de CEO van MicroStrategy. Sinds de enorme investering is Saylor een befaamd figuur aan het worden in de crypto-sector. De CEO tweet bijna dagelijks over bitcoin.


Het lijstje van bronnen bestaat voornamelijk uit nieuwsberichten en interviews met de CEO over waarom het bedrijf besloten heeft in bitcoin te investeren. Daarnaast is ook de oorspronkelijke white paper van bitcoin te vinden, alsmede enkele boeken, waaronder van de bekende analist Andreas Antanopoulos.
Naast Hope.com heeft MicroStrategy ook Wisdom.com, Strategy.com en Glory.com in handen, al sturen deze adressen je niet naar de bitcoin pagina van MicroStrategy. Het bedrijf had ook Voice.com in handen, maar deze werd vorig jaar verkocht aan Block.one, de ontwikkelaars van het EOS netwerk, voor het bouwen van een gedecentraliseerd social-media netwerk.
Na MicroStrategy hebben ook Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, en Stone Ridge, een enorme vermogensbeheerder, groots geïnvesteerd in bitcoin. De markt verwacht dat wellicht meer beursgenoteerde bedrijven zullen volgen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie