PremiumAnalisten opgelucht: Cardano koers positief, ADA verwachting omhoog

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

Cardano zit al sinds september 2021 in een neerwaartse trend en kreeg ook weer een flinke klap na de recente FTX crash. Enkele weken geleden kwam de ADA koers al even onder $0,3 uit, de laagste prijs sinds janauri 2021, en blijft sindsdien onder $0,33 hangen.

Toch lijkt eindelijk licht te zijn aan het eind van deze donkere tunnel. De analisten van Crypto Insiders zien dat de bodem mogelijk in zicht is voor ADA. Dat betekent dat ADA eerst nog iets dieper kan zakken, maar daarna wellicht flink kan stijgen, leggen de analisten uit:

“Hoewel de grafiek van ADA momenteel erg lastig te tekenen is, krijgen we steeds een beter beeld voor een concrete groene koopzone, en tevens het eindstation voor de daling. Mocht het huidige patroon zich verder ontwikkelen, dan gaan we voor de ADA koers een nieuwe low zien. 

Deze low zal in de korte termijn (binnen nu en enkele weken) mogelijk ergens tussen de $0,273 en $0,285 uitkomen. Meerdere Elliott Waves tellingen vallen hier samen. 

Zodra de analisten een beter beeld kunnen schetsen hoe de ADA koers vanaf deze bnodem zal stijgen, zullen zij dit delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 7 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Cardano kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel