Kevin Schijven Kevin Schijven
17/10/2022 08:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/10/2022 08:31

Ethereum in de plus, XRP hardste daler, quant schiet er weer vandoor

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Koersvoorspelling Quant: Deze QNT trade zorgde voor 100% winst

Foto: ARTEMENKO VALENTYN/Shutterstock

Na de korte schommeling, die volgde na de Amerikaanse consumentenprijsindex (CPI), keerde de rust weer terug op de crypto-markt. Ook de start van deze week begint vooralsnog zeer bedaard. Toch beginnen meerdere cryptocurrencies te stijgen en kleurt de markt over het algemeen groen. Het zijn echter vooralsnog geen harde stijgingen, op enkele uitzonderingen na dan. De totale marktkapitalisatie groeit met 0,9% naar $966 miljard.

Worldcoin onthult nieuw Ethereum netwerk voor ‘echte mensen’
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin consolideert weer vlak boven $19.000

Bitcoin (BTC) kwam na de schommeling weer precies uit op dezelfde prijs: vlak boven $19.000. Toch begint de BTC koers sinds gisterenavond weer iets volatieler te worden en trekt vanochtend voorzichtig aan. De BTC prijs komt op het moment van schrijven uit op $19.295 op Coinbase en €19.770 op Bitvavo. Daarmee staat de bitcoin koers vandaag 0,8% in de plus.

Advertentie

Ethereum sterkste stijger top 10

Ethereum (ETH) trekt opvallend sterker aan vandaag, zelfs sterker dan de rest van de top 10. De ether koers doorbrak gisterenavond eindelijk weer de $1.300 en vond afgelopen nacht support op de $1.300. Op het moment van schrijven stijgt ETH naar $1.313 en staat daarmee 2,2% in de plus vandaag.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

XRP hardste daler top 100

Ripple (XRP) was de afgelopen tijd een van de sterkere stijgers, maar is vandaag juist de hardste daler, zelfs in de gehele top 100. XRP dipt op het moment van schrijven weer onder $0,47 en staat daarmee 3,2% in de min vandaag.

Goed nieuws: Ethereum krijgt eigen ETF na goedkeuring in Hongkong
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Quant hardste stijger top 100

Drie koersen in de top 100 vallen vandaag het meest op. Dat zijn synthetix (SNX), die 10% in de plus staat, casper network (CSPR) die al 14% in de plus staat, en quant (QNT) die zelfs 15% in de plus staat.

De QNT koers trekt de laatste tijd zeer sterk aan. QNT staat ten opzichte van een week geleden 37% in de plus en zelfs 99% in de plus ten opzichte van een maand geleden. QNT piekte vanochtend op $225, maar lijkt nu wat te corrigeren.

Effect Ethereum update: aantal transacties ontploft
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie